Monday, November 7, 2011

Hadiah Untuk Bakal Ibu...

Salam...

Seperti yang sedia maklum...
my birthday is 27.10.11...
so on 26.10.11...me da start rasa sakit nak bersalin...

on 26.10.11...
my hubby sempat lagi keluar dengan kawan dia cari barang...
dalam hati nie...
penuh la membara dengan kemarahan...
yer la...
isteri kan tengah sakit...
dalam kul2pm kesakitan tue jangan cakap la...
makin lama...
makin kuat...
sampai la kul5...
ayah me balik dari kerja...
dia tengok me da tak tahan sangat...
then dia ask bout menantu kesayangan dia...
my mom cakap la dia keluar...

my dad yang tak pernah nak marah2...
tibe2 berubah angin bila tahu my hubby keluar...
"kalau kerja tak apa jugak...nie kan time cuti...isteri tengah sakit pon sempat keluar"
huh! tak pernah nampak my dad marah kan menantu dia...

then call la hubby..suruh balik cepat sikit...
sakit sangat...
tak tahan...
then berapa minit kemudian hubby call...
suruh turun...

me and my mom masuk kereta dengan muke masam...
then hubby terus bagi me kotak merah...

Me: apa nie???
Hubby: hadiah...
Me: hadiah???
Hubby: yer la...hadiah birthday...syg kan nak sangat rase...

bila open je kotak merah tue...
Macaroons!!!!
da lama mengidam nak rasa...
terus tak jadi marah...

Hubby: sy keluar kejap mak...beli hadiah watie birthday...
Mak: oooooo...
Me: ^____________^
Hubby: kt belakang tue ada beg tok sayang...tapi sorry la...tak pandai pilih...mak tolong ambil kan...cantik tak mak...
Mak: cantik...(tersenyum)
Me: cantikkkkk...
Hubby: sayang kan suke beg besar2...so bie beli la beg besar sikit...kalau tak nak...bagi mak...
Mak: betol...betol...
Me: mana boleh...

heeeeeeeeeeeeeeee....
terungkai sudah persoalan kenapa dia beria2 nak keluar time tue...
tapi dia cakap...
dia tak bajet yang me akan sakit lagi kuat...
sebab tue dia keluar jugak...

tapi sian my hubby...
hadiah tu me tak makan sangat...
and beg tue me tak pandang sangat...
sebab tengah sakit kan...
apa boleh buat...sorry sayang...apa2 pon...
honey suke hadiah bie...




1 comment:

the::bored::sha said...

happy belated birthday !! walopun dh bape bln lps..heee btw burthday awak sama dgn burthday hubby saya lah..hiks...anyway best ek dpt macaroons? sweet !!

Related Posts with Thumbnails