Saturday, August 20, 2011

Pengalaman pertama beraya with baby ^^


Salam...

Selamat Berpuasa to my family, friends, kawan2 blogger, kawan2 FB and semua umat islam kt dunia nie...

Macam mana puasa?
ada tinggal tak?
me and my baby pon berpuasa...
baby sangat lah kuat and baik di bulan puasa...
tak banyak ragam...
kadang2 rasa kesian pulak dengan baby...
boleh ke baby bertahan?
macam mana baby kt dalam nie...
tapi tak pe la...
orang cakap...puasa tue tak mendatangkan effect besar pon pada baby...
janji kita makan sahur...
makan ubat...
banyak minum air (air suam ek)
makan makanan berkhasiat...
tu da cukup wt kita bertahan...insyallah...
tapi pada siapa yang tak boleh jugak...
jangan pakse la kan...
takot ada apa2 kesan yang bahaya kat baby pulak...



^.^

10 comments:

~AmyLiana86~ said...

bestnya ada anak sendiri..huhu

Miss Watie said...

thanks amy...

c Kartun said...

waa..c0ngrate sis..
gulr or boy?

Miss Watie said...

hehehhe..thanks dear...dia menyorok la..tak nak show...hehhehe

plain jane said...

woaaa....tengok gamba mcm dpt feel je ape yg awk rase.

Miss Watie said...

Plain Jane: dapat rase ke bby bergerak...hehehhhe

miss m said...

bestnya....ada baby..miss m teringin sesangat...tp pakwe pun xdak....camne nk ada baby...sob sob sob..sadis

ms. jana said...

waaaahhh, ble nk ade baby ni...kawen pn blom...hehehe..

Miss Watie said...

Miss M and Miss Jana: hehehe..nnti smpai la time tu kan...ada la tue ...insyallah... ^^

Nurin Syafinie said...

Tuhan maha adil kan .. best jer tgox akak watie ni n hsbnd dan juga bby muaz dlm perod tu ! heheh . teringin nk live mcm akak watie ni ... semoger allah sentiaser beri kbhgiaan kat kak watie n hsbnd n muaz too ..

Related Posts with Thumbnails