Sunday, May 13, 2012

White Studio Photoshoot with The Photolicious

Salam...

Cerita lama...
tapi terlupa nak update dekat diary...
maklumlah...bz jeeee
takot terlupa nak di ceritakan kepada anak2...cucu2 nanti...
so baik kita update dulu kan?

sape tak suke benda jimat kan?
semua orang suke...
lagi jimat...lagi bagus...
bukan berbangga dengan lagi mahal...
lagi bangga...
tak best...
so me terbaca offer di page "The Photolicious"
the best photographer yang me rasa...
layanan mereka and redah diri mereka sangat best...
tak macam sesetengah photographer...
 baru sekali jadi official untuk retis...
dia pon terus cam retis...
and harga pun nak melambung cam retis...
harga tak nak la complaint sangat...
sebab da rezeki and maybe kualiti kerja da berubah lebih baik...
tapi tahap kelangsian tue yang tak tahan...
kalah retisss beb...

okey...lari topik...
biase la pompuan...
membebel jeeeee tau kau nie watieeeee...

The Photolicious ade buat promosi White Studio on that month la...
(lupe pulak bila aku beli cupon nie...almaklum laaaa...urat sudah putus...hilang ingatan..puuuiiii)
so dengan tak pikir panjang...
me terus grab...
me nak jugak merasa kehebatan The Photolicious...
bila tengok gambar2 hasil dorang...
memang rase real sangat pic tue...
and rasa macam kte pon ikot happy...
ikot mood dalam gambar tue pulak...walaupon tengok pic je...

tema photoshoot kami
tema BFF...
dari ibu bapa...sampai ke anak2...
harap berkawan baik jugak...
sila lah enjoy pic hasil dari mereka...
apa pun me sangat puas hati dengan layanan pihak The Photolicious nie...
sangat ramah...
and tempat pon sangat selesa...
TERIMA KASIH yang tak terhingga team THE PHOTOLICIOUS...
ade promo...me beli lagi...
huahuahuahua...













2 comments:

Cik Puan Eyta said...

cantik lagambar2 nyer...
rasa teringin lak nak cuba♥

Cik Puan Eyta said...

cantik2 la gambar2 nyer...♥
ari tu eyta pun ade juga jnj nk wat photoshoot dgn photographer masa kawen dulu...tapi sampai skrg still x berkesempatan nk deal dgn dia...huhuhu

Related Posts with Thumbnails