Tuesday, May 8, 2012

Hadiah Hari Ibu ke?

Salam...

Bulan nie hari ibu kan?
sebelum nie me tak tahu sangat tarikh sebenar hari ibu...
sebab sambut sekali dengan birthday my mom...
14hb May...
now baru tau rupe-rupa nyer...
hari ibu tue jatuh pada 13hb...
oooooooooooooooo...
korang bagi hadiah apa kat ur mom...
sebenarnya tak hari ibu pun boleh je bagi hadiah kat ibu...
tak payah la nak tunggu hari ibu baru nak say sayang kat ibu masing-masing...

ahad lepas lepas kenduri kawin kawan baik me...
En. hubby a.k.a En. Suami offer nak belanje makan...
cakap je nak makan apa...
insyallah dia izin kan...
dalam hati nie antara dua...
nak western ke...
nak sushi...

western cam da biase sangat...
so saya pilih sushi king...
bende yang tak pernah me masuk...
terkejuz?
a,a...jujur...
first time masuk...
reason? 
sebab me rasa baik beli sushi dekat Jusco...
murah...
hahahhahaha (kedekut betol laaaaaaaaaaaaa...)
tapi sebab ada orang nak belanjeeeeeee...
manfaat kan lah saat2 nie...
wakakakka...
jahat punyer isteri...
tak ade la...
sekali sekali...
why not kan...

sebenarnya da lama En. Hubby dok jom makan luar...
jom makan luar...
apa hal pulak nie kan...
me pulak asik menolak je...
ye la..
membazir maaaa...

terima kasih daun keladi En. Suami...
lain kali belanje ibu lagi...
love u both my heroooo...



3 comments:

nadia arrumaisha said...

sweet dear

Miss Watie said...

he3 biase aje...tq

MiSsJue said...

yummmm! suShiiii & muazssss!!

Related Posts with Thumbnails