Wednesday, September 24, 2014

Laman Seni, Lorong Belakang

Salam...

Sape tak tahu about Laman Seni, lorong belakang di seksyen 7.

Rasenye ramai yang tahu sebab tempat tue dah jadi tumpuan orang ramai untuk berselfie... group photo...upload to fb or instagram...kan..kan...

Pada yang tak tahu lagi...
Apa kata try rase pengalaman jalan2 area sane..siyes best... seronok berphotoshoot dengan latar belakang lukisan yang cantik2 cam tue...

Pada yang tak tahu...laman belakang nie adalah anjuran MBSA... pihak MBSA buat pertandingan projek Laman Seni Shah Alam di Seksyen 7 sebagai kesinambungan Program Pengindahan Lorong Belakang...
Kenapa seksyen 7? Sebab tempat tue kan now jadi tumpuan orang ramai..so supaya kawasan lorong belakang tue tak la sunyi and bahaya untuk orang ramai..selain untuk tujuan tumpuan orang ramai...

So tak payah ler kita nak pergi jauh2 ke penang street art dah..kat shah alam seksyen 7 pon bolehhhh...heheheheh...

Moh lah layan gambar shok sendiri kami...










Ok done...
Penat...layan ais cream dulu...



3 comments:

Noor Asiah said...

Dah lama xjejak shah alam...kalo free boleh jenguk nnt...cantik tempat ni...:)

Sara Liyana said...

Cantiknya tmpt nie. Jauh nak pergi pun. Tah sesat nak cari tmpt nie klu pergi pun

e d r i n a . 피나 said...

cantiknyaaaa

Related Posts with Thumbnails