Thursday, July 3, 2014

Anak Ko Sakit Lagi?

Salam...

Kita selalu dapat ayat tu kalau anak kerap sakit kan? Mana yang dah bergelar ibu tue...mesti ade mengalami situasi cam nie...kalau tak ada... alhamdulillah...anak sihat...mintak dijahui la kan...

Kadang yang mengeluarkan ayat 'kejam' cam tu...orang yang tak pernah ade anak lagi...or orang yang tak kene kat batang idung sendiri...

Paham la kami2 yang tengah susah hati nie..anak sakit... tak perlu la ayat begini...

"Anak ko sakit lagi? Bukan hari tu baru sakit ke? Eh..asik sakit je anak ko? Antibody tak kuat nie...get well soon dear"

Tak sedap pon di dengar oleh ibu2 yang tengah susah hati nie... wish get well soon pon dah cukup...plssss...

Bukan kita nak pon anak kita sakit... da Allah s.w.t nak uji para ibu2 nie... mana tahu..sekarang asik sakit..  bila besar nanti...dia lah menyenangkan ibu kelak...


Pasal kerja tu...ermmm..lantak la if..if ade opis mate yang cakap belakang2 tue...like i said...bukan ku pinta hokeh..anak sakit nie... lantak la pasal kerja...tolak tepi dulu..kita hard work sangat pon...demi anak...so anak sakit...ade hati pulak nak kerja kannnn...
Sekian...

Ibu yang terkilan...



Ohw...by the way... get well soon also to bff muaz...Rayyan...
Nanti bila kita da sembuh...
Kita dating same2 lagi tau!


1 comment:

Amanina said...

get well soon dear baby :)

Related Posts with Thumbnails