Saturday, September 3, 2011

Day 3: Jalan2 Raya...Teluk Batik


Salam...

Raya ke-3...
Me and hubby bawak family pergi bercuti...
bersantai-santai...
mandi manda kat Teluk Batik...

Family Hubby pon ada plan jugak...
nak pergi Teluk Kemang...
tapi dorang tak balik hari...
dorang menginap di sane...

so dalam keadaan macam nie...
paham2 jek la kan...
mak buyong...
so agak tidak selesa jugak la...
nak menginap kat hotel...
so me and hubby just decide pergi Teluk Batik...
and balik hari jugak...

mula2 pikir tema of the day hijau...
tapi hubby tak nak pakai baju kemeja hijau dia...
so terpakse la mengalah...
disebabkan nak pakai sedondon jugak...
tak pakai baju baru la me...
pakai baju yang sedia ada dekat almari...
heheehhehehe...

tada...
cet...gedik nak pakai same2 warne...
(eh..bia la...ingat bf n gf jek boleh color same2 ke???)
hahahhahha...
abaikan badan yang semakin mengembang cm belon itu...=p

sampai dekat Teluk Batik tue...
mak buyong tak mandi pon...
just duduk2 santai jek...

.: makan tepi pantai jommmm??:.

my hubby and the geng yang mandi manda...
actually me tak pergi Teluk Batik nie just 1 family...
ramai lagi family members yang joint...
1 bus lagi okey...

LinkFamily members ku yg comey2 belaka...

just me malas nak duduk lame2 kat dalam bas...
so me and hubby decide naik kereta...

untung la adik me...
dapat kenal awek Canada tueeeeee...
dia mix Orang putih and Chinese...
Name Jessica Kee...


Gambar Bawah: 3 dari kiri...jessica kee...^^

before pergi sini...
my hubby sudah janji dengan me...

Hubby: nanti kita photoshoot kat tepi pantai ek...
Me: okey2..(wt muke biase jek)
dalam hati: (yeahhhhhhhhh...nak pakai baju apa ek...nak pakai style tudung cm mana ek???wahhhh...pening2)

ish2....memang tak sedar diri da macam belon... -.-"
hasilnyer...setelah berposing sakan di Teluk Kemang...

.: First looks: konon cute la tu...cet...kalau nampak camera jek, tak payah disuruh pose -.-" :.

.: second Looks: disebabkan mak buyong cepat rase panas...terpakse la bukak shawl tue...hihihihihi:.

tapi...
walaupon da puas bergaya...
me tetap kalah dengan my mom...
huaaaaaaa...
bedus (tumbuk muke me kuat2)
me: 0 - 1 : mom

tadaaaaa...
ni la my mom...
yang bakal jadi nenek mude...
hehehhehe...
sekiannnnn...
^^


4 comments:

nuha ahmad said...

comelnye mak buyong ni...=)

Miss Watie said...

hahhaha...thanks...^^

::budak:: said...

cute la even mak buyong? hehe..pegi teluk batik lg tu

Miss Watie said...

budak: hehehhe...thanks...mak buyong kena byk berjalan...baru senang bersalin...kan2

Related Posts with Thumbnails